Tabung nuffnang sayer :

Friday, 9 May 2014

Mc'Donalds dengan 6 jenis patung Hello Kitty sepanjang May 2014 ni

Alhamdulillah tadi belek-belek Nuffnang Malaysia punya web kan? Nak cek la kot- kot angka kat Earning tu meningkat. Okey ! Memang excited pepagi and before tido mesti nak cek. Hahaha korang pun mesti cm tu jugak kan?? Ekcited kemain. Lagi-lagi kalau tengok ada CPUV baru berjoget-joget. Haaaa nak cite jugak walau tak lah menarik mana. Tapi sebabkan excited nak jugak citer.. Aku memang lama gler tak update entri baru-baru ni. Ada laaa dalam seminggu ke beberapa hari jugak la tak bukak blog. Kalau busy memang Blog ni bersawanglah jawabnye. Walhal banyak je benda nak sharing kan??? Lama tak update entri bermaksud lama jugak la tak jenguk CPUV. Sekali bukak terkejut mencanak naik macam tokey kebun padi dah. Hi hi hi happy la apa lagi. Tapi kalau nak banyak dapat CPUV tu kena lah rajin update entri iklan-iklan kt CPUV korang tu. sO semalam and hari ni sempat aku update entri mengenai CPUV untuk Darlie Expert Fresh, Pelancaran Volkswagen Jetta baru dan Downy . Hah amik sekali 3 iklan aku muat turun dalam entri aku haaa minggu ni jek. Hi hi hi..
 
cute x? cute x ?

Gambar real. Siap dalam kotak lagi

 Haa kenapa tetiba ada patung McD kat ini kan?? Nak cite la nih.... sO tengah rileks-rileks sempena dah dekat jam 5 petang ni ha, sambil-sambil cari bahan untuk pejabat, tertekan lagi kat Nuffnang tu. Mak ai terkejut sebab ada muncul 1 lagi CPUV baru dari Mc'Donalds !!! HUhuhu THANK YOU NUFFNANG !! kerana memilih blog yang tidak seberapa nih.. Ya ALLAH tak sangka blog cabuk cenggini pun masih ada orang melawat. Hik hik tapi blog I ni bkn lah terkenal sangat.
 
Malas nak tutup-tutup. HUrmmm tak lah sekencang mana pun earning. Tapi tetap bersyukur. Setiap 1 sen tu pun bersyukur oit !!! Sikit-sikit lama-lama menjadi bukit tw.
 
 
By the way, bila dah keluar iklan Mc'D ni, aku pun ralik selongkar apa promosi Mc'D nih. Ohh baru tahu Mc'D ada promosi dapat patung Hello Kitty ?? Gler comei baq ang wei !!! Bermula 1 - 21 May 2014 ni boleh lah dapatkan "Circus Of Life Hello Kitty" di Mc'D yek .. So pakat-pakatlah serbu McD lepas ni. Tiba-tiba terkeliur Double Cheese Burger lah plak .. Haish !!
 
Kiranya korang beli je apa-apa set McD tu, then dapatlah beli patung-patung tu dengan harga RM10.95 ye. Kalau tak silap if beli patung shj harganya RM15.95. Nanti Tanya balik kaunter McD yek
Okey ada 6 jenis Hello Kitty nanti. Macam biasalah, patung-patung ni akan jual ikut mingguan. Contoh:

1 May - 7 May 2014: Clown & Magician
8 May - 14 May 2014: Chimp & Trapeze
15 May - 21 May 2014: Dare Devil & Animal Tamer
 
Hari ni 9 May 2014, sO dah masuk minggu kedua patung dijual, iaitu patung Chim & Trapeze.
 
comel kan patung-patung ni semuaaaaaa !

Argghh ! Aku mesti dapatkan 1 or 2 patung lah cmni !! I want it !!
 
 

2 comments:

  1. tahniahh! berbakul2 cpuv dia..hehe. moga murah rezeki selalu.. ;)

    ReplyDelete