Tabung nuffnang sayer :

Wednesday, 5 February 2014

Kula Cakes : Kedai kek best di Kuantan.

Hellooo !!! Oh actually agak terlambat aku nak share 1 kedai kek yang best di Kuantan. Memang rata-rata orang kuantan tahu pasal Kula Cakes ni. Masa aku balik kuantan tempoh hari, ibu aku beli untuk besday advance aku . ngeh ngeh !! Mula-mula lalu macam biasa je kedainye. Sekali masuk dalam macam-macam kek ada. Rasa pun sedapp !! Rupanya dia ada tempat untuk kita makan sekali di situ. Ala-ala vintage gitu.. Favourite kek aku "Mangoes Cheese Cake" . Glerr best cakap lu !!! Sape-sape kat Kuantan tu or lalu Kuantan boleh laa singgah membeli
 
 
Mangoes Cheese Cake yang mengancam selera
 

 


 

Hanis Zalika pn dah datang sini




tempat makan


full cake "mangoes cheese cake" harga dia dalam RM80.00 . Kene letak dlam peti sbab macam aiskirm =)

7 comments:

  1. Replies
    1. serious sedapp. lupa nk tulis all is HALAL sebab yg buat pn orang islam ^_^

      Delete
  2. hai Hannis, nak tanya about the ordering system dekat Kula Cakes. I mean skarang ni cafe mcm cara nak order kadang tu confuse.



    So order kat dalam kan, and nanti dorg hantar cake dkt table ke or kita tunggu cake kita kat situ and bawak ke table sendiri?
    Such a weird question kan..? hahaha
    I'll be going to Kuantan this 28th Feb. Teringin nak singgah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang I selalu pegi system ordering dia pilih cake, and dorang amikkan, bayar. Kiranya mcm self service. Mcm KFC McD :) Singgah la, rugi tak singgah n cuba Maggo cheese cake dorang :)

      Delete
  3. Replies
    1. Di kuantan. Kalau cari through waze ada :)

      Delete
  4. saya dh rse mango cheesecake...
    serious sdapppp...
    sy x tipu...
    marveloussss...
    deliciousssss...

    ReplyDelete