Tabung nuffnang sayer :

Saturday, 24 November 2012

MAHA 2013

Hyee hyee.. Korang semua ada pegi melawat MAHA tak?? MAHA sume orang should familiar right?? Expo tentang Agriculture Asas Tani Pertanian & Nelayan. Kat mana?? Op cos la MAEPS Serdang. Haaa klw korang nak tahu. Awal-awal pagi lagi aku dah bangun siap2 untuk ke sana. Sebenarnya aku tak pernah pun jejak kaki smpai kt sn. Tak ada keje yang aku nak smpai ke area sn. Memang takut sesatlah kan? Tapi nasib CIK GARMIN selalu je ada mn sy pergi. Thanks AYah sebab hadiahkn aku GARMIN . Dah 2thn Garmin ni still setia temani aku. 

Oh balik pada cerita asal. Aku bangun seawal 6.30 pagi siap-siap untuk ke MAHA. Kenapa awal sangat???? Op cos la sebab aku kene jaga booth di sanaaaaa.. So memang pkul 8.30 pg we all da smpai. AKu dengan partner opis mate aku la mencari jalan tergapai-gapai. Maklumlah dua dua memang tak tahu jalan kesan. Tapi alhamdulillah berbekalkan GARMIN, akhirnya jumpa jugak. Perjalanan selama 1jam tu dari Kelana Jaya je pun ke MAEPS . lols... Habis sume tol kitorang redah.. Wuuu sedih2.. 


sampai pagi-pagi tu terus posing sat.
Alhamdulillah... dah boleh amik gambar dengan happy sekarang.
Hehehe klw dlu asyik takut GEMOK !!!

Jaga je ^_^


Jalan-jalan jap otw nk balik tu hehehe..
Ah baru selesa pakai seluar yang kecik bawah ni ^_^ hehe.. 
HAPPY !!!

melawat jenis buah-buahan

Orkid time



gamat 

cempedak. Ouh klw dapat mkn cempedak goreng celup tepung.. 


Antara benda yang dapat sambutan pengujung

Ada penyu


Last skali masa nak balik. Kami lupa mana letak kereta??? ehee pusing2 naik turun bukit. 
last2 naik bukit and cari kete dari atas. Ooo okeh da nmpk . hehehehe lawak!



Ha jomlah pakat2 datang MAHA ni.
bermula 23 November - 2Disember 2013 tak silap
^_^

Meriah sgt.. ramai orang . 




9 comments:

  1. wah sempat lagi pose..apapon comei..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik ada kameraman yang slu ikut p memana je :) seronok!

      Delete
  2. Wow. I Love it! You have so so great blog! <3

    Would You like to follow each other? :)
    http://linde-lo.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. dah lama tak pergi maha.. pergi maeps pun makan steambot..hehe :)
    8kg?? amazing result! go go herbalifer

    ReplyDelete
  4. you looks beautiful in that uniform :D

    ReplyDelete