Tabung nuffnang sayer :

Wednesday, 14 November 2012

Beutskin Essence produk paling laris !!!Hye nak cerita, aku sebenarnya sebelum ni pengguna Beautskin Essence ni. Dah dekat 3 bulan pakai. So far, walaupun kita pakai pencuci muka and so on, tapi sebenarnya kita jugak perlukan kecantikkan dalaman. sO fungsi UTAMA BE ni adalah :


1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE 
3 hari :
Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari : 
Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari: 
Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.
Penggunaan jangka masa panjang :
Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.
TESTIMONI :
Lisa Surihani pun pengguna BE
TESTIMONI SENDIRI


To order just pm or add my fesbuk
mescya azmi 017 9339092

Harga 1 kotak Beautskin adalah 
RM240 (including postage)
RM206 utk kotak kedua dan seterusnya (automatik menjadi ahli) ^_^ No comments:

Post a Comment