Tabung nuffnang sayer :

Tuesday, 20 September 2011

Tajuk borak pagi ERA FM harini pasal pengalaman dengan orang kenamaan??? KAU ADA??

Huhu pagi-pagi on the way nak pergi kerja memang aku akan dengar ERA . seronok Pak Nil berceloteh. Tajuk harini mcm menarik. Pengalaman bersama orang kenamaan?? ehe ramai la yang berkongsi pengalaman pagi td. yang call yang msj.. Aku ? aku pun x lepaskan peluang gk de pengalaman jmpa orang kenamaan. Sejak keje kt jabatan ni, aku selalu jmpa Menteri Perdagangan Antarbangsa  (MITI) dan timbalan nye . 

Better kita jadikan mereka sebagai ikon dari artis-artis right?? bkn nk cakap tak boleh ambil artis sebagai ikon. tp utk ikon apa?? hehe tepuk dada tanya diri okeh ! Boleh dikatakan memang aku akan selalu jmpa menteri MITI  ni kalau ada apa-apa event melibatkan agensi MITI. Then, untuk program terbaru we all yg bakal tiba oktober nanti, ada pelancaran dan hari produktiviti yang akan dilancarkan oleh Perdana Menteri Malaysia or Menteri Miti sendiri. Ermmm tak dapat nk janjikan lagi. biasalah orang besar ni jadual harian dia sngat pack .

Nk tahu siapa menteri MITI dan timbalanannya ? 

of course 

Menteri MITI
Datuk Mustapa Mohamed


Then Timbalan Menteri MITI
Datuk Mukhriz Mahathir



2 comments:

  1. hehehhe tp datuk mukhriz sangat smart, macho n handsome. awesome ! ... to' pa pn best ! best dapat minister yang best..

    ReplyDelete