Tabung nuffnang sayer :

Saturday, 2 January 2016

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG 2016


Hi assalamualaikum.. Rasanya dah lama aku tak join segmen-segmen yang dianjurkan oleh blogger. Tergerak pulak hati untuk join kali ni. Hihihi kebetulan memang tahun ni nak tambah jumlah follower pun. Jumlah follower pun tak seberapa sO kalau dapat tambah kenalan blog ni lagi best. sO untuk segmen kali ni dianjurkan oleh Blogger Hasrul Hassan. Harap segmen ni dapat menambah kenalan dan follower di blog aku. 


First of all, aku nak memperkenalkan diri aku. Nama untuk blog adalah Hannis Sania. Gabungan dari nama sebenar aku. Aku hanyalah seorang blogger yang menulis apa sahaja asalkan apa yang aku rasakan menarik untuk dikongsi. Blog aku tak ada spesifikasi pun. Semua aku hentam sahaja menulis. Hihi tapi ada had dan limitasinya. Aku hanyalah seorang penjawat awam yang bekerja makan gaji. Menulis blog hanyalah sebagai hobi sampingan sebab impian aku pun nak menjadi seorang novelis. Cuma tak kesampaian jek lagi. Maklumlah kekangan masa. 

Apa yang aku inginkan pada tahun 2016 ni tak banyak pun. Macam biasa moga tahun ini menjadi lebih baik dari tahun sebelum ini. Semoga diberi kesihatan baik dan rezeki mencurah-curah dari Allah s.w.t. Impian pulak aku tak listkan banyak pun. Cukup sekadar dapat melihat rumah yang dibeli siap pada tahun ni. Menunggu dengan kesabaran hampir 2 tahun. Hihihi tak sabar rasanya nak mulakan kehidupan baru di rumah baru bersama keluarga kecilku. Impian ke-2 melihat manuskrip aku siap dan sedia untuk dihantar. Inshaa Allah. Amin.. hihi semoga tahun ni berhasil. 

ok lah itu sahaja. Semoga dengan segmen ni, dapatlah menambah kenalan baru dan follower blog usang aku ni. 

Assalamualaikum 


17 comments:

  1. Slmat bsgmen.. smga tcapai hasratnya, aamiin

    ReplyDelete
  2. Hai.singgah dari segmen yang sama dan follow blog ni.good luck ye...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Keladi pun join juga.....slmt bersegmn....blogwalking here....sy singgah sini.....salam perknln ya...

    ReplyDelete
  4. Keladi pun join juga.....slmt bersegmn....blogwalking here....sy singgah sini.....salam perknln ya...

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah. .datang dari segmen yang sama..selamat bersegmen ya...follow juga. .

    ReplyDelete
  6. Hi..singgah dari blog yang sama. Good luck segmen ni..Dah follow ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  7. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  9. jalan-jalan sambil follow blog ni :)

    https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  11. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  14. singgah dan follow #211

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete