Tabung nuffnang sayer :

Sunday, 10 November 2013

jeng jeng whats next??


jeng jeng... whats next?? kemain tajuk baq ang naaa.. ok sorry merapu mlm2. esok da keje jadi smbil nk layan mata ni layu nk update entri baru 1. ni pun taip kat tab je laa sambil baring. skang kan teknologi d hujung jari gitu... senang kan u olls.. haa nmpk x tu antara major work yg aku buat utk thn ni. so far sume keje2 mostly considered done.  yehaaaa cuma tunggu buku aku shj utk di launch selasa ni di KLCC. omg!!!! i am so nerves u know!!! byk benda nk kene settle esok. mesti esok hari busy aku so kita update entri mlm ni eh utk esok. mih mih

mn yg aku x tanda lg tu maknanya blom settle lg la tu. tu blom cmpur minor work lg, aduiii stress tired. so far 50% perancangan utk selasa ni already done. cuak wei ... tkot pun ada klw2 tak menjadi. dont think negative !!! so apa checklist aku eh esok ??

 buku yang dah di printing
 confirmation innovator yg dtg esk
 reserve tempat utk innovator yg akan dtg utk sm2 launch buku
 asingkan 10 buah buku 1 beg utk agih kepada 10 innovator
 montaj
 ipad n gimmic di ipad
 laptop 2
 switcher

 okeh harap semua settle esok. Ya Allah nerves sgt. tu pn bercita nak siapkan buku2 semua ni. 2000 copies cek oi. layan je la gmbr2 semasa aku sbok editig terakhir utk terbitkan buku n
 ni ms proof reading. jenuh oi nk tekeluar mata cek 1 1 tatabahasa, grammar, typo n so on sb buku ni dwi bahasa. sakit kn.... dkt 1 thn lbh buku ni wei. kendian proses akhir aku ke pembekal sdiri utk editing terakhir












 haaa buku2 tu dah siap pn di printing. nak tgk ke? kene tunggguuuu selasa ni ye.. tp meh nak kasi cover buku dlu..
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .




 
video






































No comments:

Post a Comment