Tabung nuffnang sayer :

Sunday, 7 July 2013

shades of BLUE ??

Actually jumaat lepas, opis aku ada buat dinner . Tema is biru. So dengan gigih jugaklah kami-kami ni mencari idea apa ek nak pakai on that night? Well masa tahu tema apa nak pakai tu, aku sempat lah menghantar baju tu ke tailor. So dalam masa sebulan macam tu boleh lah siap.  Bajet aku tak adalah banyak pun. Aku cuma bajet xsampai RM200 je. Lagi satu aku nak baju tu nanti aku boleh pakai untuk next even atau ke majlis-majlis. Simple and nice ! Sedap mata memandang. Lepas 3 minggu macam tu akhirnya baju aku dah pun siap. Mula-mula bagi tu, aku main lakar je pada kertas macam mana pattern aku nak nanti.
 
Hihi cantik tak combination colour ? Perfect sangat. Cuma tang lengan tu besar sikit tapi tak apa nanti-nanti kita outer ek !
 
 
Actually ni lakaran masa aku mula-mula nak baju ni. Simple-simple je supaya boleh di bawa ke mana-mana majlis tak Nampak over and janggal.
 
 
Paling aku suka part ada butang-butang macam candy. Comel sangat. Memang tak sabar nak pakai. Hihi So dengan tailor ni bajet dalam RM200 macam tu. Kain, lace and all dia yang carikan. So aku cuma tahu amik yang sudah disiapkan. Tak sangka plak sampai ke tudung pun beliau tolong buatkan and jahitkan. Hihi best gler!!
 
 
Okey ni tudung yang tailor aku jahitkan. Dia tambah lace sama macam lace kt baju aku. :) Haaa dah la bercerita. jom layan gambar dinner aku jumaat lepas
 
 
Sempat bergambar dengan Misha Omar. Penyanyi undangan malam tu.

My boss

 





 


 
 




 
 

2 comments:

  1. mne sy nk dptkn contact no utk pelamin kayu tu ek?

    ReplyDelete
  2. mne sy nk dptkn contact no utk pelamin kayu tu ek?

    ReplyDelete