Tabung nuffnang sayer :

Wednesday, 1 May 2013

Induksi dan exam akhir kami ^_^ (PART 1)


 
hyeee lama betul aku tak mengupdate update post kan? Busyyy sgt..
sebenarnya minggu lepas aku attend Induksi Umum dan exam terakhir untuk kami sah jawatan. Tapi sekarang ni modul da bertukar dan diberi nama Program Transformasi Minda. Dah tak ada modul-modul mcm dulu yang kene lasak. Kene datang kelas smpai 2 minggu. Sekarang PTM cuma 6 hari 5 malam sahaja .. Oh kali ni peserta cuma 46 orang dan hanya peserta-peserta dari Kementerian Perdagangan Antarabangsa (MITI) .
 
Untuk hari pertama sampai tu aku da amik gamabr awal-awal. Hihi of course la gambar bilik dulu. Gambar atas sekali ni masa dalam kelas.  PTM ni di adakan di Hotel Avillion Port Dickon. sO layan gambar-gambar dulu ye ?? Besar gler biliknye, sedangkn duduk berdua je 1 bilik.




 
 





3 comments:

  1. Hi Hannis....tq ye sebab folo blog saya and tq sebab komen....

    ReplyDelete