Tabung nuffnang sayer :

Sunday, 17 February 2013

meet bakal family :)

Hyee mmg lm gler aku  update entri kn. Tp klw aku lm xupdate tu mmg tandanya aku btol2 busy tahap gaban..hoho kalah perdana menteri okey.

Okey sebenarnya sminggu ni mmg aktiviti aku padat.. sbtu lps. I mean sbtu ms mlm nk chinese new ear tu aku bercuti dgn family bf aku. First time meet seyh!! Gler x nerves aku beb.. huhuhu tp dorang sume sporting. Peramah and xrasa kekok. Mula2 je aku mmg segan. 

Dahlah dorang tpaksa tggu aku sbb aku overslept. Huhu sedih.. so tepat 9.00pg jgk we all gerak untuk ke genting. Hew hew kelas x first meet bakal fmily (inshaa Allah) kt genting tuuu.. kao hado??

Tp jln jem gler myb sb org bpusu2 nak balik kg. Kami plak sbok nk le genting. Dekat jam 12 noon gk smpai. Org xramai lg .syokkk smpai parking pn bole pilih mk yg mn. Ok meh nk cte satu satu


muka aku harusla d depan


Ni adik pmpuan dia. Sarah mmg peramah
Cute gler bdknyee


Menatang ni aku bole naik..huhu dahlah aku gayat

Dgn si dia

Family si dia. Dr kiri mak sedara dia, purple tu umi dia, aku n sara






Mcm xsegan lak aku hihi ni adik2 dia






Ni da nk balik sejuk glerrrr



Hihi jambu x.. wekkkssss hihi doakan kami d jodohkn.
Skg misi kumpul duit kahwin

Yahoooo...

Kbye

2 comments:

  1. uuhyaiii semua tema merah ye

    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru perasan semua merah :) hihihi xperasan pn ^_^

      Delete