Tabung nuffnang sayer :

Thursday, 19 November 2015

CPUV: Baby Laana dapat SHARP air purifier dari tok ayah !

Hai.. kebetulan baby Laana tgh tido kejap, boleh laa nak update sikit-sikit and blogwalking blog kengkawan yeee. Tapi sekarang ikut dan kalau ada masa free. Baby tak berapa nak ok sangat lah mungkin dalam pantang lg kan?? Arini dah cukup 30 hari. Asyik nak menangis if tak kena and nak beriba jew. Sebenarnya nak review pasal SHARP Air Purifier (AP) ni sebab benda elok bagus jugak kalau nak share. Memang untunglaa jadik Baby Laana ni sebab Tok Ayah dia yang sediakan AP ni. Kebetulan masa Laana lahir tu musim HAze tengah menggila. Gila terok cuaca time tu rasanya orang dewasa sendiri pun sesak nafas. Kesian baby terpaksa hirup udara xelok. Mujurlaaa di Kuantan cuaca ok sikit laa. Tapi Tok Ayah dah prepared AP awal-awal untuk udara bersih cucu sulung dia. 

Haaa tu dia tido nyenyak. AP pulak dipasang dekat dengan dia. 
Bagi aku benda ni memang elok lebih-lebih lagi masa musim Haze. Harga dia pun dalam RM300 lbih jek pun. Kiranya ok laaa kan nak beli. Bunyi pun takla bising. Rasanya tak ada bunyi sangat kottt. Jadi korang cubalah juga AP ni. memang bagus and rasa udara nyaman jek



2 comments:

  1. Bagus AP ni kan. Ya allah musim jerebu tu kt perak n bangi teruk sgt. Kite takut nk bawa Adra kluar. Takpe hannis. Dlm hari lg. Die nk mnja ngn kite hehe

    ReplyDelete
  2. erm... allhamdulillah rezeki bby kan...

    ReplyDelete