Tabung nuffnang sayer :

Wednesday, 3 September 2014

Jacob's simple pleasures - Jacob's datang opis kami !!

Huish harini check CPUV tersenyum ada la terselit iklan Jacob's ni haaaa. Aduh nasib baik Nuffnang masih x lupakan aku walaupun aku sedikit busy minggu ni. Tak sempat nak update entri pun. Tapi bila tengok iklan Jacob's ni tersenyum balik sebab dalam minggu lepas ada la crew dari Jacob's datang opis bagi 1 tin biskut ni. Oh sekarang ni they all tengah buat pleasure photo contest. Haa apa lagi boleh la pakat-pakat join. Hihii .
 

tak ramai sangat kt opis time ni. Semua ada keje luar
 
Hihi ada lah juga terselit picture dengan tin Jacob's ni. Katanya dah improved rasa. Bila rasa sekeping tu memang sedap ! Hihihi we all cicah biskut ni dengan milo panas. Perggh !! Terbaik. Ada rasa lemak-lemak masin sikit. Tak tipu. Betul ni sedap ! Hihihi jadi bolehlah buat review sket tentang biskut ni sebab memang dah rasa. Kalau they all tak datang hantaq pun, memang rumah aku ada biskut ni. Tapi yang bulat punya laa. Tq nuffnang bagi CPUV ni hik hik happy sgt

mcam mana nak masuk contest ni??
Photo: If you have submitted your entry or entries, don’t forget to get your friends to hit the ‘VOTE’ button so that you’ll have a higher chance of winning some awesome prizes.
ada cara-cara Nye. just follow jek


mcm best jek kan ? Klau nk masuk contest ni pun tak rugi.
https://www.facebook.com/JacobsMalaysia/app_1451806735092427

kalau nk join contest, klik je link dah kasi tu k

bersama Jacob's


 

5 comments:

  1. phewit.. dah macam duta jacobs dah kak oi.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi haha... peril ye. Mn ada duta. ni kes dapat setin arituh terus muat masuk :)

      Delete
  2. nak biskut jacob setin,hehe
    salam kenal

    ReplyDelete
  3. Gudluck.. cantiknyr owner blog ni

    ReplyDelete