Tabung nuffnang sayer :

Tuesday, 26 August 2014

HP PC Demand Digital



Wow ada CPUV baru masuk laa. Lama sangat tak update blog kan, nak chek CPUV pun terlupa. Bila buka-buka jek Alhamdulillah masih ada yang melekat. Dapat lah kumpul jadi side income kan? Tak gitu?? Kumpul punya kumpul duit dari berblogging ni, tak tahu nak keluarkan bila. Biarlah peram lama sikit.
 
 
Actually, sesapa yang ngah usha laptop baru tu boleh la tengok-tengok sikit apa function baru laptop keluaran HP ni. Macam best jek ! Huis ini silap haribulan, aku sendiri yang beli pulak. Dah la tengah cari laptop jugak kan, sebab laptop lama tu dah macam sedikit usang. Kesian beliau kan. Hurmmm apa nak buat dengan laptop lama eh? Sape tahu???
 
 
Bawah ni ada serba sedikit tentang brand HP ni. Nak lebih info nanti korang klik pada iklan / banner yang keluar pada side bar blog ye . Terima kasih =)
 
 

Rege pun ada. Haaa apa lagi boleh la borong now.

No comments:

Post a Comment