Tabung nuffnang sayer :

Tuesday, 18 March 2014

Sambil menyelam minum air =)

Minggu lepas sangat busy. Eh bukan minggu lepas jew. Actually sepanjang bln ni tersangattlaaa busy. Huhu pasai tu la lama tak update entri baru ! Huhuhu Banyak perkara nak fikir. Mana nak fikir urusan kahwin lagi, kerja lagi =( Huhuhu sO minggu lepas ada outstation di Penang. Jadi dapatlah bekerja sambil hilangkan stress. Tapi sebenarnya keje di luar lagi banyak stressnye. Hadehhh Balik je dari Pulau Pinang tros pack balik barang untuk balik Kuantan ^_^ . Tapi bersyukur lah busy pun dapat elak masa terbuang je kan?? Masa ke Pulau Pinang tu, teruja pun ada jugak, walau cuak nak kene fly. Dah la time tu MH370 baru je hilang 3 hari kan? Dah pulak nak kene fly ke Penang. Penang je pun, tapi macam rasa cuak jugak dalam flight memakan masa 1 jam tuh. Ish ! mintak dijauhkan. Panjang lagi kehidupanku dan masih banyak amat ibadat tak puas nak buat ni. Kumpul pahala banyak. sO kronologi sepanjang ke Pulau Pinang tu agak memenatkan. Masa sangat pack ! fuh !! Nak bernafas tu pun payah. Kepala asyik mengantuk je keletihan.
Dari jendela flight FY2088 (hihi naik Firefly je sebab dekat nak ke Subang berbanding KLIA)
Jam 12 dah bergerak ke Airport Subang. Flight berlepas dalam 2.20 petang.



Baru sampai USM



Sesi perbincangan dengan pihak USM . Actually we all arrived dalam 3.20 pm, tapi nak amik luggage lagi, nak tunggu teksi, ada yang nak p tandas kan? So dalam 3.45 ptg we all gerak ke USM. Sampai sana dalam 4.30 ptg mcmtu


set up information board. Keje memenatkan. Hampir 140 slide kot nak ditampal. Lepas dah habis bincang sket2 so we all kene set up board untuk Exhibition. Masa ni we all la officer, we all la tampal2. =)






Siap pasang information board di hadapan Dewan dalam USM. Dalam jam 6.00 ptg semua siap dipasang. Penat dah. Nak Chek in hotel pulak
 

Cek in hotel dalam jam 6.30 ptg cmtu, sempatlah nak jama' huhuhu. Dalam 8.30 mlm tu well keluar makan2. mala tu pekena Nasi Kandaq ! =)
 
 
Balik bilik dalam Jam 9.30 mlm. Aku tros iron-iron baju untuk pakai esok. Wuuuuu =( Mata mengantok. Tido2 esok jam 6.00 pg da bangun untuk siap2. Esok pagi tu kene prepare untuk emcee :p
 
 
 
peserta yang hadir pada 12 mac 2014, di USM
 
Rest kejap smbil dengar presentation
 
Program di USM habis dalam jam 2.00 ptg macam tu. Makan2 sat, we all tros balik hotel utk mandi, solat ke rest and so on. Kemudian, 3.15 ptg tu we all kene gerak ke Unit Perancang Ekonomi (UPEN) Penang. So tros shoot ke sana =)
 
 


Time ni memang tuka pakai sluar da sebab kaki da sakit. Hihi sempoi je. Agenda utama lepas tu nak p jenjalan =)
pekena Pasemboq ! hihi =)
 
malam tu we all balik. Then aku pack baju2 pasal esok da nak check out. Sambil tu waiting bff lama yang nak datang ke bilik. Akhirnya dapat jmpa beliau yang hamper brapa tahun tak jmpa kan =). Sekarang aku memang malas nak make up sangat2 .. Lolss sangat tp selesa. Borak2 lg tau2 je kol 1 pg baru dapat tido. Esok jam 6.00 pg kene bangun da. Haish !


Oke rini turn I kasi briefing :p

 
 
Okla da pnt nak cite . hihii akhir sekali hari ke tiga tu we all smpai ke rumah dalam jam 6.30 ptg jgk. Giloss penat. Malam tros Zzzzzz 

1 comment:

  1. Best apa kalau outstation. Otak pun boleh berkembang. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete