Tabung nuffnang sayer :

Wednesday, 8 January 2014

Jom Naikkan Blog Trafik 2014 !!

http://www.bicaramakdara.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html
 
Kengkawan jOm join segmen Mak Dara ni. Hihi lately ni memang trafik tak berapa nak memberangasangkan. sO apa kata kita kembali menaikkan trafik blog memasing.. Haaa Mana tahu dapat mengaktifkan lagi trafik. Lately memang sangat-sangat busy, mungkin sebab tu kot trafik agak merundum.
 
Blog aku ni mOstly pasal personal, pasal pandangan dan pendapat aku, pasal review mengenai produk-produk yang best. sO kengkadang sharing apa-apa yang patOt la untuk tambah ilmu pengetahun kengkawan.
 
Kalau korang nak jOin segmen ni jOm jengah ke blOg bicara Mak Dara ni!  Senang je Jom jom jOm !!
 

45 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an masyukkkklah trafik ke sini insyaa allah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah-mudahan :) terima kasih Mak Dara ^_^

      Delete
  2. kami pon da join jugak ini segmen!!!!!
    ~pn supik~

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  5. wah banyak betul orang bersegmen ni haha http://www.terbaek.net/2014/01/09/jom-naikkan-trafic-blog-2014/

    ReplyDelete
  6. dari segmen mak dara
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum singgah sini smbil follow...nti nak join jugak la

    ReplyDelete
  8. sila follow n singgah blog saya! ambik ko... straight binti forward! terus bin terang! muahh!!
    http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    TERJAH sini dr Segmen Yang Sama & FOLLOW u
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  10. Hi terima kasih singgah ke sini. Esok saya akan BW ke blog korang-korang ye. hihi hari ni tak sempat pasal nk balik dah ^_^ .. tata =)

    ReplyDelete
  11. Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer dgn harapan follow sy balik..muahaha

    ReplyDelete
  12. salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

    ReplyDelete
  13. datang singgah dari segmen yang sama..
    follow done.
    nuffnang click also done.
    selamat bersegmen. :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  14. tak datang dr segmen mak dara , tp datang dr bloglist saya kakakakah.. selamat bersegmen ye kak comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orait. hihi tak apa .. kita da bekenal-kenalan bfore lg. hihi ^_^

      Delete
  15. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih. Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  17. salam...dah follow.. :) singgah sini dari segmen Mak Dara ^_^

    ReplyDelete
  18. datang jalan-jalan dari segmen yg sama.. salam perkenalan, jemput singgah blog dyla juga ye : hello-dylavella.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  19. heii heiii datang sini BW dari segmen yang sama huhuu

    http://sitracey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. Hi Hanis,

    Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

    http://www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh kita g BW kt awak npe tak leh bukak ye?? tak de link masuk ke sana? WHy Why ??

      Delete
  21. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  22. salam kenal...salam ukhwah..datang bertandang dari segmen yang sama ye...dah follow tau...

    ReplyDelete
  23. Dtg dari segmen MD. Naikkan trafik & follow ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  24. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  26. salam... mia datang dari segmen yang sama... dan follow sini. salam kenal ya..

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  27. salam.
    hi.singgah utk segmen yg sama.
    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014

    ReplyDelete
  28. singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  29. datang singgah dari segmen yang sama.
    nuffnang click done.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum..Salam perkenalan. Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://hannissania.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-blog-trafik-2014.html

    ReplyDelete
  31. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete
  32. singgah dari segmen yang sama, salam kenal yer..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  33. Datang menjalinkan ukhwah….

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  34. datang menjalinkan persahabatan :)

    http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  35. Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  36. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  37. selamat ptg. nti sy bw ke blog korang2 k. skg tenet slpw bangattt huhu

    ReplyDelete
  38. ooo... boleh kita tumpang tambah pengetahuan ehh

    YB singgah dari segmen yang sama. baru berpeluang tinggal jejak dan komen di sini.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete