Tabung nuffnang sayer :

Thursday, 23 January 2014

HISYAM HAMID - Hero no 2 Cerita Ariana Rose dah berkahwin ??


Pagi pagi dok beleh surat khabar semalam. Alkisahnya tetiba nak jadikan tajuk entri harini kan?? Padahal cite dah lapuk yang semalam. Tak apa nak update jugaklah sebab tahu ramai peminat cerita Ariana Rose nih !!! Makin hari cite dia makin best and aku suka benor nengOk muka Fathia dalam cerita tu. Nape laaa cntik sangat dia kan? Dari awal dia berlakon sempai sekarang ni aku nengOk memang dia cun melecunsss always 24/7 . Haa tu dia ! Over sangat lah plak kannn ?? Eh jap sebenarnya jauh menyimpang. Actually nak focus pada hero kedua dalam cerita Ariana tu. Korang mesti tahu kan mamat yang merupakan Bos kepada Ariana dalam cerita tu yang minat kat Ariana?? Tahu kan ... Tahu kan ?? Haaa Nama dalam cerita tu Harith eh ? Kalau xsilap laaa.
 
 
Watak dia dalam cerita tu agak mengujakan sebabnya of course sebab dia HANDSOME !! Charming jugak laa kann. Giler tak kacak, dah laa dalam tu watak dia pun projek manager, Handsome pulak, pakai kete besor. Okey Novel sangat kan? Realiti Nye nak cari laki cenggitu hado lg ke kt KL ni ??? Oke. pikir sendiri. Okey nama mamat tu di luar cerita adalah Hisyam Hamid. Hihi tapi ... tapi... yang aku nak cite ni. Sebenarnya dia ni dah berkahwin 8 tahun dah pun. Jadi korang-korang yang tangkap cinta dengan dia mesti kecewa. HIhihi al kisahnya mamat ni rupanya suami orang. ihik.. Okey tak apa laaa asalkan dia lelaki yang baik di luar cerita sudah. Tak bongkak n lupa diri lepas dah glamer nanti.
 
 
keratan akhbar smlm yang di snap dari akhbar Metro :)

1 comment:

  1. semoga perkahwinannya kekal walau nnt dah makin glemer.. klik caltex disini.. :)

    ReplyDelete