Tabung nuffnang sayer :

Wednesday, 16 October 2013

kegilaan terbaru

hye hye... arini packing brg sb ptg ni nk balik kl daaaa... huuu dlm dok kemas2 tu smpt lg aku dok order tudung. sekarang ni hobi terbaru adalaah mgumpul tudung2 fareeda. mulanya sj nk try la kan. tup tup tros jatuh hati sb kualiti dia mmg tip top!!

tak rugi mmbeli sbb aku pnh la beli yg fake , knonnya nk jimat laa kaan. beli 2 helai rm140 sb 1 rm70. pakai skali then kali kedua iron teros awning jd mgerekot. mmg rugi a!!! buang duit jew. tp bila pakai fareeda ni rs la kualiti kainnya. xsng kedut n so onn.. so dari aku buang duit mmbeli tdung rosak baik habiskn sket utk yg bkualiti. hihi bln ni je da rembat 2 helai. lps ni bole kmpul byk sbb hanger pn da beli kiki 


 ni slh 1 tdung fareeda dipakai. kemas.


ni plak hanger dan plastik cover yg aku beli utk gantung tdung2 nti


No comments:

Post a Comment