Tabung nuffnang sayer :

Monday, 14 October 2013

cermin mata ala rayban

haa nak beli rayban mahal sgt smpai cecah riban kan. masa aku jln2 paradigm mall minggu lps lalu 1 kedai butik cermin mata btol2 berhadapan habib jewels. mula2 teman member org tgk2 tp tup2 aku yang membeli. price very reasonable so aku mmg suka bab2 ni. bentuk dia nice and paling penting ada polarized. aku rasa semua org tahu polarized tu apa and mmg best sgt pakai cermin mata yg ada polarized. sejuk je wlw driving tgh2 panas, ms hujan pn clear pemandangan.

kebetulan ada sale 70% ha xkn aku nk tolak. so melayang la duit rm240 utk cermin mata. lagipun aku mmg jarang pakai jadi xperlu nk mmbazir smpai ribu ribu.rm240 dari harga rm900 lbh cmtu la kot. sorry xhengat..





taraaaa ni la cermin mata tu, jenama Lee Cooper je pn. tp ok la boleh di pakai. tapi xleh lawan en bf sb dia pn beli untuk hantaran dia. perggghhh tapi dia beli ray ban la. mau harg dkt rm1500 sb jenama tu mmg mahal. sobs sobs ... :'(  sila jeles... org lelaki mmg suka spend money mcm ni. hakikat . so nasib baik rayban buat offer 50% . slalu 40% jew. tp arini xth apa spesial day nk kasi 50% dpt la sparuh harga rm750.00 murah la tu. tp sm x aviator kita dgn rayban kih kih kih ..




No comments:

Post a Comment