Tabung nuffnang sayer :

Sunday, 18 August 2013

kembali bekerja !!!!


Heellooo good morning ollss... Huhuhu harini aku dah kembali untuk bekerja setelah 12 hari bercuti raya sakan. Adoiii seyes rasa cm betul-betul liat nak bangun pagi tadi. Ha ha ha dari jam kunci pkul 6.30 pagi tertido sat, bangun 6.45 pagi. Pastu tertido balik tup tup terjaga jam da pkul 7.00 pagi !!! Apalagi berdesup siap-siap untuk ke pejabat. Nasib baiklah sempat punch in before 8.00 am! Tapi harini pun macam mood malas-malas lagi nak start keje. ADalah belek-belek fail kan? Hahaha orang kata baru nak panas enjin. Hew hew hew ... sO dari ingat dok tak de keje, aku pun senaraikan apa keje yang aku PERLU buat sebelum end of August!!!! Mak ai bila senaraikan punyalaaaa banyak ! Ini shj kerja-kerja sebelum bulan Ogos. sO dengan rasa bersemangatnye aku kene la siapkan kerja-kerja ni sebelum bos tanya.
 
 
Okey.. selamat Hari Raya yewww... Nak sambung kerja. EsOk update entri lain pulek.
 
 
Bye!
 
 
 
 

2 comments:

  1. wiwit... dah start kerja,.. kita baru tgk cari kerja nie.. LOL haha =p

    ReplyDelete
  2. iyo baru msuk keje smlm dpt arahan kene pegi bangkok huhuhu :( ... aik bru mtk keje. blaja mn dlu

    ReplyDelete