Tabung nuffnang sayer :

Sunday, 20 January 2013

PReview Movie : Minyak Dagu & The Towers


Hye morning ALL !! Sorry sebab awal2 tahun sudaa busy dengan macam kerja nak di siapkan. Ingatkan awal2 ni boleh rileks... tapi Dari awal tahun smpai akhir tahun asyik busy memanjang..... Aku cuma sempat mintak cuti 1 minggu je tu pun da nak last2 tahun 2012. Nasib baik sempat sambut tahun baru dengan family and ENcik Boyfriend. Kebetulan dia datang berkenal2 dengan family kat kuantan ni ha. Jadinya memang dapat sambut sama2.
Oh ok sebenarnya aku nk review movie yang aku tengok baru-baru ni. Minyak Dagu.. Actually da lama tengok. Tapi baru ada masa nk update. HUuuuuuu sedih gler kot. Aku nak sangat tengok cerita ni bukan apa. Untuk pengajaran masa akan datang. Bagi aku cerita dia banyak pengajarannya untuk sesiapa sahaja, tidak lelaki ataupun perempuan. Janganlah sesekali k0rang cuba mengamalkan benda2 syirik ni sebab berdosa besar tw. Da kira menduakan ALLAH.

Lagi satu mOvie aku tengok adalah THE TOWERS. cerita tu pun superb. Korang akan tak rasa rugi beli. Tonton la, sebab banyak sgt pengajaran dari dua cerita ni. Hehe both sy kasi 4.5 bintang dari 5 bintang :)

No comments:

Post a Comment