Tabung nuffnang sayer :

Monday, 21 January 2013

Gila crite korea ???


Taraaaaa...

Sape minat movie korea . sila angkat tangan !!!!! hehehhee masa jalan2 kat Giant Kelana Jaya sabtu lepas, aku tersermpak 1 kedai DVD yang jual korean movie ni. Jenguk-jenguk sat tiba-tiba orang kedai cakap ada BUY 1 FREE 1. Walawehhhh !!! Macam paham-paham je aku sedang cari movie korea. Belek punya belek, aku dah rambang mata. Tapi aku punya cerita aku ambik ni tak ada pakej buy 1 free 1, sO disebabkan aku nak jugak movie ni. Aku rembat beli jugak. huuhuhu


Inilah dia cerita yang aku memang suka sangat-sangat. Cerita ni sebenarnya aku dah tengok masa zaman2 diploma kat uitm sarawak 6 thn lepas. Mak aih macam lama sangat da 6thn lepas. kn Oh my macam dah tua nye aku.. huk huk huk Entah bila nk kawin pn tak tahula.. Jadinya aku pn beli la cerita "Love Story in Havard" . Cerita dia menarik and tak kosong. Meaning ada pengajaran.

Hehehe.. harga dia RM54.00 untuk 18 episod. SO agak murah. Mungkin petang ni aku nk habiskan duit lg beli DVD korean. Hiuh..... penat duit nak keluar je selalu.. Apa-apa pun cerita korea ni memang best kalau layan betul-betul. Tak tahulah pasai pa banyak-banyak cerita, aku memang suka cerita korea. Jalan cerita dia memang best mostly and tak bosan. Lagi-lagi cerita My Girl, Full House, Boys over Flowers, Shes man and macam-macam lagi laaaaa..

Oh pasal DVD yang buy 1 Free 1 tu, harga pn not bad sebab ada DVD yang RM49.90  - RM99.90 punye range.. Kira bagus jgk tu Tak mahal tak murah. ^_^






10 comments:

  1. Replies
    1. ehehe cite korea mmg sweet.. klw start tgk rasa mcm xle benti. ketagih.

      Delete
  2. Dah lama x folo citer korea..dulu2 selalu tgk…yg paling best Jewel in the palace

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish xpnh dgr lagi tu.. bole la cari :) hehehehe tq!

      Delete
  3. wahh peminat korea nih ya? haha.

    ReplyDelete
  4. berbaloi nyer 18 episod. weekend tak kua umah la jwb nyer tgk citer korea sampai abis :)
    Kisah ibu pencen muda

    ReplyDelete
  5. skarang dah jarang layan citer korea. mas akat U dulu layan jugak.
    feveret jugak la citer Love Story in Havard ni.

    ReplyDelete
  6. siti : hehehe yap memang minat cite korea sbb orang2 dia ensem2 and comel

    waney: hehehe da tgk episod 8 da. adoiii tgh2 cite korea mesti part yg xsyok.. menyampah!

    nik ros: btol2 kat U dlu layan smpai tdo lewat. last2 bangun lmbt. nasib baik kautim dgn lecturer hehe.. slu masuk klas lmbt kn. tp nasib lecturer pn kawan2 jep

    ReplyDelete
  7. Sy tgk cr citer korea tajuk dier Miss Ajumma. Smpi skrg x jmpa. Selalu tgk kat astro chnnel 393 tp x sggp nk tggu.

    ReplyDelete
  8. ceritakdrama.blogspot.com..untuk cerita korea dengan eng subtitle..murah2

    ReplyDelete