Tabung nuffnang sayer :

Monday, 24 October 2011

Korang bila lagi ? photography c0ntest :)


31 Disember 2011 tarikh tutup. Tak lama da pun. sekarang dah Oktober. Lagi 2 bulan jew.. 
Korang tengok gmbr di atas? Semua dok usha borang photography tu. Yang mana bawa kamera habis aku sapu panggil Join !
Jomlah pakat-pakat join contest ni. Rugi.. 
hadiah pertama pun dah RM5k + kamera???
korang tak nak??? 
aku tukang promote je. tak ada untung apa pun.
Ermmm lagipun warga tak bOleh join this contest 
sedih kan??
sO sesiapa yang berbakat dalam mengambil gambar tu joinla.
bukan susah sgt pun. Amik gmbar ikut tema dia, then cuci je atas kertas FUJIFILM 5R.
kn senang?????

kalau berminat, korang boleh komen kt bawah skali ni. Nanti apa-apa soalan aku cuba jawab.
tak payah malu-malu. Aku tengok ramai je yang minat bergambar kan? sO apa salah korang tunjuk bakat kt sini? tengok borang ni kt gmbr bawah ni. Dari tebal ni, dah licin! 
tapi jgn risau, korang boleh download je borang-borang.

 
 Korang jangan lah segan-segan. kalau ada apa-apa tak faham
ada taklimat pasal contest di ibu pejabat opis aku. 
8 november @ 15 november 2011.
FREE OF CHARGE !!
nk masuk contest ni pun free okeh! 

Tema dia GREENER LIVING
korang xfaham apa maksud Greener Living ?
laaaa 

sO datang la taklimat. kalau nak attend pm aku oke? 

ok la. nanti aku smbung entri lain apa tu Greener Living .



4 comments:

  1. alamak..kena guna DSLR jugak ke? JT takde pon kamera canggih tu..kamera henpon 3.2 MPixel bleh tak? =(

    ReplyDelete
  2. bole je :) syarat-syarat xde sebut kan camera apa? nanti baca syarat-syarat dia

    ReplyDelete
  3. Tak de pun kamera mahal camtu. Ada kamera nfon cikai je. Hehehe~

    ReplyDelete