Tabung nuffnang sayer :

Friday, 23 September 2011

REVIEW : BINI2 KU GENGSTER !!




haa mlm semalam. aku dah pegi tengok cerita ni.. Guna duit sendiri je .. (eh silap de orang banje) tapi
bkn dapat tiket FREE bagai la.. just beli sendiri. . Emm sO xkisahlah nk mencanang yg aku tengok kn ? 
Aku cuma sempat tengok yg pkul 8.30 mlm kt SuMMIT je.. 

masa dah kt dalam cinema tu, mak aih ! memang FULL ! hehe ramai lah yang nk menengok rupanya.
fikir aku sndiri je yg COUNTING date bila lah cite ni nk di tayangkan. 
sO bila dah tengok tu. apa yang aku rasa

TAK RUGI PUN TENGOK 

sebab 

memang best and asyik ketawa je sepanjang scene tuh.. 
cite komedi memang lah best kn? hehe sweet je YANA dlm cite tuh.. 
aku memang suka YANA berlakon. 
macam real. 

Jalan cerita pun not bad.. Oke lah..
boleh tahan..
tak rugilah bagi sesapa yang tak tengok lagi n nk tengok.
silakan..

aku kasi cerita ni
8/10

counting date nk tgk cite 
AKU BUKAN TOMBOY plak la
hehe shaheizy sam berlakon gk tp dengan scya

ok bai 
nk balik rumah dah.. 
times up !

dah pkul 5.00 petang ..

QUE nk punch out

3 comments: