Tabung nuffnang sayer :

Monday, 26 September 2011

kerja Menimbun .. Bila lah majalah aku nk siap ni???

Huhuhu kenapa dah nk masuk 5 bln still xboleh siapkan aku punyer majalah ni.. Faktor pertama sekarang ni :
1. Bahan artikel dari senior-senior tak mencukupi hari tu. tapi sekarang ni dah ckup. sO masalahnye skang kene tunggu semua tulisan mereka di edit. Huu jenuh nk menilik satu-satu (bkn aku la.. xlayak lg jadi editor.. English pn bersepah !. sO madam @ boss aku akan semak blik.)
2. Sbok fikir cover design untuk majalah ni. Haish ! ermmmm tapi nasib baik dah siap la kot. tak tahulah oke ke tak..
3. Kene edit-edit publisher ni.. Haish ! susah gler kot.. banyak songeh.. entahlah ! macam-macam nk di edit.. itu ini. Pening.. sO sekarang ni aku nk dapatkan sikit je lg bahan.. ada lg yg tak ckup.. TAPI ESOK BOSS BESAR dah nk tengok.. OMG !!! sO better aku siapkn..

aku da kata aku busy.. korang tak nak percaya.. 

sO setakat ni... ni je COVER 
aku boleh buat.

Buruk :(

ada sesape nk tolong btolkn lagi tak?


4 comments:

  1. kerja xpernah abis sampai bila2 pown

    ReplyDelete
  2. tahu xpe.. mmm ni da pkul5 lbh pn still xle balik. kene taip byk benda.. :(

    ReplyDelete
  3. x kreatif la nk tlg awk.hm..bole ckp do ur best je. :)

    p/s: nk thu gagah tang mn x bole skip setiap baris ayat.kne selami bru thu. :)ada smbungan.

    ReplyDelete
  4. huhuh i lagi xkreatif... lain course dgn ms blaja dlu :(

    ReplyDelete