Tabung nuffnang sayer :

Tuesday, 23 August 2011

Aku suka tengok perempuan cantik

Aku suka perempuan cantik bukan bermakna aku ni LESBIAN okeh ! sebab aku suka tengok la.. ehe.. ermmm kadang-kadang tu jeles jugak bila tgk perempuan cantik ni. Kalaulah aku cantik macam depa kan? kan ? kan ? huhu tapi apa-apa pun kita patut bersyukur dengan kurniaan ALLAH. dah elok-elok ALLAh kasi rupa and ckup sifat buat apa nak bebel banyak, nak complain, nak ubah sana sini buat pembedahan bagai tanpa sebab???? dapat sakit je kan? 

Alamak entri dah lari tajuk. Okies sebenarnya aku nk tunjuk siapa perempuan cantik yang aku suka tu. Mestilah tak lain kawan baik aku. Kitorang kawan since masa amik diploma dulu lagi kt UiTM Kota Samarahan, Kuching Sarawak. Pengalaman paling best aku rasa masa kt sana . S0 masa tu aku ada dua orang kawan baik yang sama fakulti and kelas dengan aku. memang apa-apa aktiviti kt universiti yang melibatkan fakulit we all ni, we all akan join bersama. Bila melepak lepas habis kelas pun we all bersama. pegi makan ke, ke mana-mana in campus we all memang bertiga ... masa tahu baru tahu 2004

Melepak di u floor sambil bergosip reramai dengan lecturer sekali

program anak angkat yang entah tahun bila hehe teka la mana aku

.
.
.
.
.
.
V

Haaa ni lah gambar mereka.. Shema kiri, tengah aku, and kanan sekali Aida
Aku rasa muka suci tak leh blah time ni pasai time ni aku memang tak reti nk make up bagai. simple-simple sudeh..


so smpai la tahun terakhir sem 6 kat UiTM, 2007 we all sm-sm graduate and habis belajar.. Tiga tahun sm-sm menempuh macam-macam pengalaman kn? memang best. time tu memang jauh dari family. mak ayah. ada masa home sick, tapi nk balik jauh. kene beli tiket kapal terbang yang mahal. huuuuuuuuuuuuu balik pun cuma satu sem sekali. Hai muka macam kanak-kanak kan? yelaa time ni umo pun baru 20 tahun !! 

Lepas tamat Diploma tu, aku sambung Ijazah kt UiTM Dungun plak. AIda sambung Ijazah kt UiTM Shah Alam. Shema ??? Shema pulak jadi pramugari. Dia tak nak sambung belajar. Tak kisahlah, sbab dia memang cantik pun. tak percaya? nanti aku tunjuk foto dia.. Comel ! s0 lepas dari tu we all memang jarang jumpa da. masing-masing busy jeee.. ermmm tapi tak apalah memahami. sampai lah sekarang ni, dah masuk tahun 2011. We all pun dah berapa??? Aida pun dah kerja kat Bank. aku pun dah kerja..  So ni lah dia kawan-kawan aku yang cantik aku cakap tu..

.
.
.
.
.
.

We all after lima tahun lepas tamat Diploma..

Aida :Baru je kahwin. 

Shema : dah almost 6 year kot dia jadi pramugari.. 



Dia bertudung pun tetap cantik

 .
.
.
.
.
.
V
lasty ni la latest picture aku.. hurmmm tetap bersyukur


1 comment:

  1. Akak pun cantik per...Ramai student minat dolu-dolu....Hihihi

    ReplyDelete